Go Greens

Geef je immuunsysteem een oppepper!

Geef je immuunsysteem een oppepper! 

Op dit moment kunnen we allemaal wel een natuurlijke boost gebruiken om ons immuunsysteem een oppepper te geven. Het is soms lastig om iedere dag aan je dosis groente en fruit te komen. Een dagelijkse portie Greens kan je hierbij helpen. Met Greens heb je op een simpele manier alle groenten en fruit in één glas. Het enige dat je hoeft te doen is een schep Greens toe te voegen aan bijvoorbeeld je smoothie of een glas water. Het zit boordevol gezonde voedingsstoffen zoals groenten, fruit, zeewieren en vezels. Goed voor je weerstand, darmen en energie!

Hoe kun je Greens toepassen in je dagelijkse eetpatroon?

1. Voeg een schep Greens toe aan het pannenkoekbeslag.
Greens toevoegen aan je pannenkoekenbeslag is een geweldige manier om meer groenten en fruit binnen te krijgen. Greens pannenkoeken zijn heerlijk als ontbijt, lunch  of avondeten en af te maken met verschillende toppings.

2. Maak een Greens soep.
Greens toevoegen aan je soep is een toegankelijke manier om op een snel jouw dagelijkse portie groente en fruit binnen te krijgen. Voeg flink wat Greens poeder toe aan je soep maar let op dat je de soep hierna niet meer laat koken, hierdoor blijven alle levengevende eigenschappen van de Greens intact.

3. Maak je eigen Greens energy bar.
Het is gemakkelijk om zelf een portie Greens energy repen te maken! Voeg de Greens toe aan het recept als extra ingrediënt en geniet van je repen na het sporten of eet ze als tussendoortje tijdens je werkdag.

4. Roer Greens door de salade of dressing. Strooi of roer wat Greens door je knapperige salade om ook bij een kleine salade direct genoeg groente en fruit voor de hele dag binnen te krijgen.

5. Meng Greens door de Hummus. Geef traditionele hummus een boost door Greens poeder toe te voegen. Zo heb je in een handomdraai een nog gezonder broodbeleg wat ook nog eens heerlijk smaakt.

6. Voeg Greens poeder toe aan een groene pesto pasta.
Greens poeder toevoegen aan een groene pesto pastasaus is een geweldige manier om de voedingswaarde van de pasta te verhogen zonder het te weten!

Greens, een gezonde oppepper voor ons immuunsysteem.